Farris Ultra 67 km

Den tredje utgaven av Farris Ultra går av stabelen søndag 11.juni.

Start: Kl 09.00

Farris Ultra er et ultraløp på 67 km kuperte kilometer i traseen til det velkjente terrengrittet Farrisrunden. Start er ved Gopledal – rett ved Fagerli/Nanset Idrettsforening, med målgang oppe på idrettsanlegget 67 kilometer senere. Det er en samlet stigning på noe over 1100 høydemeter og det meste av løypa går i naturskjønne omgivelser i terreng rundt Farris.

STARTKONTINGENT

Til og med 14.05               kr. 400,-

Fra og med 15.05               kr. 500,-

Det er kr 50 ,- i rabatt for Kondismedlemmer. Benytt rabattkode: kondis 17
Max 100 deltakere, de første som betaler kommer med.

MAKSIMALTID
Det er satt en maksimaltid på 9 timer. Det vil bli satt opp busstransport fra Kjose for de løperne som ikke har passert servicestasjonen ved 58 kilometer innen 7,5 timer.

MAT OG DRIKKE UNDERVEIS
Det blir anledning til å legge ut depotposer der deltakerne selv måtte ønske. Der kan en ha drikke, mat og skift dersom det skulle være behov for det.

Det er også anledning til å ha følgesykler og egne private servicestasjoner.

Det vil bli tre offisielle servicestasjoner underveis, med servering av vann, bananer, rosinboller og enkel matservering.

  1. Skjærsjø etter ca. 22 kilometer
  2. Oklungen etter 39 kilometer
  3. Kjose på ca. 58 kilometer

MAX ANTALL DELTAKERE
Farris Ultra har et tak på 100 deltakere, og dersom taket nås, er det de som har meldt seg på først (betalt startkontingent) som kommer med.

EGET ANSVAR
Hver enkelt deltaker er ansvarlig for sin egen sikkerhet. Terrenget kan, som alltid, by på overraskelser, og man må derfor sørge for å ha nok klær, mat, drikke etc.

Følg med på værmeldingen, spør erfarne Farrisrunden deltakere og husk at i enkelte deler av traseen er det ikke telefondekning.

Arrangøren vil sørge for å ha personer som danner baktropp.
Avstand mellom løperne vil være mange i både kilometer og minutter, og hjelp trenger derfor ikke å være i umiddelbar nærhet om man skulle trenge det.

DELTAKER T-SKJORTE
Teknisk t-skjorte med Farris Ultras logo til hver deltaker.
Ved påmelding kan du oppgi ønsket størrelse.

KART MED LØYPEPROFIL
Følg med på arrangementets Facebookside og nettside for oppdateringer frem mot løpet.
Kart over traseen med høydeprofil

PREMIER
Det blir premier til beste dame og herre, og tillegg vil mediantiden bli premiert. Det blir også deltakerpremier til alle fullførende, som et synlig bevis på gjennomført løp.

Back to Top