BAGGASJEOPPBEVARING
Det blir anledning for oppbevaring av bagasje i målområdet, på Fagerli Idrettspark.

BRYTE LØPET
Skulle det skje at du må bryte løpet, MÅ du melde i fra til løpsleder. Du er selv ansvarlig for å ta deg hjem fra der du velger å bryte.

EGET ANSVAR
Hver enkelt deltaker er ansvarlig for sin egen sikkerhet. Terrenget kan, som alltid, by på overraskelser, og man må derfor sørge for å ha nok klær, mat, drikke etc.

Følg med på værmeldingen, spør erfarne Farrisrunden deltakere og husk at i enkelte deler av traseen er det ikke telefondekning. Samtlige deltakere vil bli utstyr med en GPS-tracker levert av RaceTracker, slik at de der hjemme kan følge med live på nett hvor deltakeren befinner seg langs løypa.

Avstand mellom løperne vil være mange i både kilometer og minutter, og hjelp trenger derfor ikke å være i umiddelbar nærhet om man skulle trenge det.

FØRSTEHJELP
Skader kan skje, derfor vil det være enkelt førstehjelpsutstyr på samtlige stasjoner. Merk at alle deltakere har plikt til å stoppe opp og hjelpe til dersom en annen deltaker har akutt behov.

GPS-SPORING
RaceTracker leverer GPS-sporing til samtlige deltakere på ultra-distansen. Dermed blir det mulighet for å følge med på hvor deltakerne er på storskjerm i mål, samt via nett. Som deltaker må du huske å levere tilbake GPS-trackeren! Hvis ikke vil du bli holdt erstatningspliktig.

MILJØHENSYN
Vi ønsker å ta størt mulig vare på miljøet vårt, slik at vi kan fortsette å løpe i naturlige omgivelser. Derfor vil alle former for forsøpling føre til umiddelbar diskvalifisering. Det vil bli anledning for å kaste søppel på stasjonene. For å redusere mengden plast vi forbruker under løpet, vil det bli nødvendig å medbringe egen drikkekopp for å få servert drikke på stasjonene.

MAT OG DRIKKE UNDERVEIS
67 km: Det blir mat- og drikkestasjoner hvor det serveres brødmat, nøtter, sjokolade, bananer, cola, Farris og sportsdrikk.

  • Skjærsjø 22km
  • Oklungen 39km
  • Kjose 53km
  • Mål 67km

21 km: Det blir mat- og drikkestasjoner hvor det serveres brødmat, nøtter, sjokolade, bananer, cola, Farris og sportsdrikk. Merk at denne stasjonen på Lauvesetra er selvbetjent!

  • Lauvesetra 10km
  • Mål 21km

NB! Det vil ikke være plastkopper på stasjonene, dermed må samtlige deltakere medbringe egen kopp dersom man ønsker drikke. Dette gjør vi for å redusere mengden plastikk. Deltakere kan selv  legge ut depotposer der deltakerne selv måtte ønske, hvor en kan ha drikke, mat og skift etter eget behov. Det er anledning til å ha følgesykler og egne private servicestasjoner lang løypen.

PREMIER
Det blir delt ut premie til raskeste dame og herre! Førstepremien er et gavekort på 1 overnatting for 2 personer på Farris Bad.

RACE BRIEF
67 km: Det avholdes en kort race brief klokken 07:45 i startområdet.

21 km: Det av holdes en kort race brief klokken 11:45 i startområdet.

START OG MÅL
Begge distanser har START og MÅL på Fagerli Idrettspark.

STARTTIDER
67 km: Start 08:00

21 km: Start 12:00