BAGGASJEOPPBEVARING
Det blir anledning for oppbevaring av bagasje i målområdet, på Fagerli Idrettspark.

BRYTE LØPET
Skulle det skje at du må bryte løpet, MÅ du melde i fra til løpsleder. Du er selv ansvarlig for å ta deg hjem fra der du velger å bryte.

EGET ANSVAR
Hver enkelt deltaker er ansvarlig for sin egen sikkerhet. Terrenget kan, som alltid, by på overraskelser, og man må derfor sørge for å ha nok klær, mat, drikke etc.

Følg med på værmeldingen, spør erfarne deltakere og husk at i enkelte deler av traseen er det ikke telefondekning. Samtlige deltakere på 67 km og 21 km vil bli utstyr med en GPS-tracker levert av RaceTracker, slik at de der hjemme kan følge med live på nett hvor deltakeren befinner seg langs løypa.

Deltakerne på ultra-distansen må ha med mobiltelefon med fulladet batteri og ringelyden på.

Avstand mellom løperne vil være mange i både kilometer og minutter, og hjelp trenger derfor ikke å være i umiddelbar nærhet om man skulle trenge det.

FØRSTEHJELP
Skader kan skje, derfor vil det være enkelt førstehjelpsutstyr på drikkestasjonene. Merk at alle deltakere har plikt til å stoppe opp og hjelpe til dersom en annen deltaker har akutt behov.

GPS-SPORING
RaceTracker leverer GPS-sporing til samtlige deltakere på ultra-distansen og halvmaraton. Dermed blir det mulighet for å følge med på hvor deltakerne er på storskjerm i mål, samt via nett. Som deltaker må du huske å levere tilbake GPS-trackeren! Hvis ikke vil du bli holdt erstatningspliktig.

MILJØHENSYN
Vi ønsker å ta størt mulig vare på miljøet vårt, slik at vi kan fortsette å løpe i naturlige omgivelser. Derfor vil alle former for forsøpling føre til umiddelbar diskvalifisering. Det vil bli anledning for å kaste søppel på stasjonene. For å redusere mengden plast vi forbruker under løpet, vil det bli nødvendig å medbringe egen drikkekopp for å få servert drikke på stasjonene.

MAT OG DRIKKE UNDERVEIS
67 km: Det blir én mat- og drikkestasjon ca halvveis hvor det serveres brødmat, nøtter, sjokolade, bananer, cola, Farris og sportsdrikk.

21 km og 13 km: Det blir én mat- og drikkestasjon etter hhv ca 14 km og 6 km, hvor det serveres brødmat, nøtter, sjokolade, bananer, cola, Farris og sportsdrikk

NB! Det vil ikke være plastkopper på stasjonene, dermed må samtlige deltakere medbringe egen kopp dersom man ønsker drikke. Dette gjør vi for å redusere mengden plastikk. Deltakere kan selv  legge ut depotposer der deltakerne selv måtte ønske, inkludert på drikkestasjon (nærmere informasjon følger), hvor en kan ha drikke, mat og skift etter eget behov. Det er anledning til å ha følgesykler og egne private servicestasjoner lang løypen.

PREMIER
Det blir delt ut premie til topp tre dame og herre på alle distanser, i tillegg til at som fullfører får spesiallaget deltakermedalje.

T-SKJORTE
Fram til ca 1. mai er det mulig å bestille t-skjorte i teknisk kvalitet for kr 195 sammen med påmeldingen.

RACE BRIEF
67 km: Det avholdes en kort race brief klokken 07:50 i startområdet.

21 km: Det av holdes en kort race brief klokken 11:50 i startområdet.

31 km: Det av holdes en kort race brief klokken 12:35 i startområdet.

5 km: Det av holdes en kort race brief klokken 12:50 i startområdet.

START OG MÅL
Alle distanser har START og MÅL på Fagerli Idrettspark.

STARTTIDER
67 km: Start 08:00

21 km: Start 12:00

13 km: Start 12:45

5 km: Start 13:00